sukitea.com

000 Ft kedvezménnyel! A Suzuki SX4 S-Cross alapfelszereltségének néhány eleme: 215/60R16 + acél keréktárcsa teljes mértű dísztárcsával Üléskárpit: Szövet varrással Fényszórók: LED multireflektor LED kombinált hátsó lámpák MP3/WMA kompatibilis CD-lejátszó + Bluetooth Adaptív tempomat Radaros vészfékasszisztens (RBS) Hegymeneti elindulássegítő Automata Start/Stop rendszer A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk. A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők.

Price

suzuki sx4 s cross színek v

4T-nél. Ha már az előbb beszéltünk az árról, fejtsük is ki egy kicsit bővebben. Az alap GL felszereltséggel (nincs digit klíma, ülésfűtés, érintőképernyő) akár 3. 980. 000 forintért hazavihetjük. Jelen kivitel 4. 3 millió környékén mozog (a hivatalos listaár majd' egymillióval több), míg a panorámatetős, automata váltós verzióért közel hétmilliót kérnek. Ez utóbbi nem hinném, hogy be fog szállni a versenybe, ugyanez érvényes az 1. 6 dízellel szerelt modellre is. Abban viszont szinte biztos vagyok, hogy amennyiben maradt volna belépőmotorként az 1. 6 szívó a megújult SX4 S-Crossban, sokkal többet látnánk belőlük a hazai utakon. A tesztlehetőségért köszönet a Suzuki Bartának! Cikk | fotók: Bense Róbert

Külső A világ végére is eljuthat vele Engedjen a megérzéseinek! Az új SX4 S-CROSS mindig és mindenhol tökéletes társ a kalandokhoz: a végtelen lehetőségek tárháza négy keréken. Aszfalton ugyanolyan élvezet vele autózni, mint terepen, újgenerációs motorja magabiztos teljesítményt kínál és megújult design-jával olyan merész kiállású, amilyen egy crossover csak lehet. Bármerre is visz a képzelet az új SX4 S-CROSS-szal biztosan eljuthat oda. Élvezze az életet! Egy autó, amelyről szinte süt a kalandvágy… Az SX4 S-CROSS merész és magabiztos crossover – mégpedig a hozzá méltó formavilággal. Gyönyörködjön kedvére az új, robusztus orrkialakításban, a látványos SUV-stílusban, és élvezze az autó lenyűgöző belső értékeit! Íme, egy született felfedező, melyből csak úgy árad a dinamizmus és az erő! Városi lendület Hagyja, hogy képzelete szabadon szárnyaljon, miközben a nagyváros forgatagában autózik! Az SX4 S-CROSS karakteres crossover formavilága világosan jelzi, hogy semmi sem állíthat meg. Határtalan öröm Készüljön fel a kalandokra!

suzuki sx4 s cross színek w

Külső formaterv Az újjáalakított lökhárító, motorháztető és hűtőrács, az orr vonalvezetésének megemelése, az új könnyűfém felnik és a nagyobb gumik mind a határozottabb városi terepjárós megjelenést erősítik. A fényszórók új LED-világítása és a hátsó kombinált lámpák is élesebb, keskenyebb összképet mutatnak. A megújult színválaszték öt új karosszériaszín választását teszi lehetővé. A Bolygókék Gyöngyházmetál és az Ásványi Szürke Metál ragyogó fényes szín, megnyugtató finomsága kecsessé teszi az autó külső megjelenését. A Kanyonbarna Gyöngyházmetál és az Energikus Vörös Gyöngyházmetál ragyogó és élénk szín, tovább erősíti a városi terepjárós stílust. Belső formaterv Az utazást megnyugtató, igényes belső tér teszi igazán élvezetessé. Ennek érdekében fekete fényezést kaptak a hangrendszer díszítőelemei és a szellőzőnyílások, a műszerfal díszítései pedig krómbevonatot. A műszerfal puha borítása gazdagabb textúrájú, az üléshuzatok anyaga és mintája is a luxus érzését erősíti. A dinamikus külsővel harmonizáló nyugodt, elegáns belső térre a koronát az újragondolt műszerfal teszi fel.

Suzuki SX4 S-Cross 1.0 teszt – egy hengerrel kevesebb - Autó tesztek - Tesztelok.hu

suzuki sx4 s cross színek vs

Ehhez kapcsolódik a tartozékok listája, amit egyébként itt érhetünk el, és melyben a csomagtér rácstól kezdve, a gyerekülésen át, egészen a sportkormányig minden hasznos és kevésbé hasznos dolgot megtalálhatunk. Visszatérve GL+ felszereltségi szintű tesztalanyunkhoz, az egyből feltűnt, hogy AllGrip rendszer nem jár hozzá, illetve sajnos a tempomat sem távolságtartós, van viszont digitális, kétzónás légkondi, és ülésfűtés is. Bár az utastér méreteit már a korábbi tesztünkben is méltattam, az alapból 430 literes, és ennek kétszeresére növelhető, duplapadlós csomagteret most is szeretném megdicsérni, egyrészt az alacsony perem, másrészt az oldalsó tárolózsebek miatt. Utóbbinak hála az apróbb holmik sem gurulnak szanaszét – aki megtapasztalta már, hogy egy önálló életre kelt konzerv körbe-körbe szambázása mennyire idegőrlő tud lenni, annak ezt nem kell magyaráznom. Való igaz, eddig a pontig túl sok újdonsággal nem találkoztam, ám a hangsúly az "eddig"-en van, hiszen a motortérben ezúttal a háromhengeres, egyliteres turbós kapott helyet, mely az új Swift és a Baleno palettáján is szerepel.

Az általános garancia 3 évig (vagy 100 000 km-ig) érvényes, a kiegészítő Hybrid Pro (motor, turbófeltöltő, váltószerkezet, hibrid rendszer) garanciaajánlat +7 évig (vagy 200 000 km-ig) érvényes. További részletekről érdeklődjön márkakereskedésünkben..

  • Eladó lakás ajka ifjúság utca
  • Suzuki sx4 s cross színek 2
  • Suzuki sx4 s cross színek 3
  • Suzuki sx4 s cross színek motor

Kedvezményes városi terepjárók a Suzuki Tormásitól! A népszerű Suzuki SX4 S-Cross most akár kérszletről, ajándék felszereltséggel és a megújult Suzuki Vitara most több, mint 1 millió Ft kedvezménnyel lehet az Öné! Suzuki Vitara és S-Cross Hybrid modelljeinket most akár 1. 150. 000 Ft kedvezménnyel viheti haza! Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal! Kapcsolatfelvétel Suzuki Vitara és SX4-S-Cross Hybrid 48V modellek mellé most 3+7 év Hybrid Pro garancia is jár! Tudjon meg többet! Miért válasszon Suzuki hibrid autót? A hibrid technológia csökkenti autója szén-dioxid kibocsátását és üzemanyag-fogyasztását, ezáltal nemcsak környezetkímélő, de jóval gazdaságosabb választás is. A Suzuki hibrid rendszerei könnyűek, kompaktak és rendkívül hatékonyak. A Hybrid 48 V rendszert egy benzinmotor, egy kompakt villanymotor és egy nagy hatékonyságú lítiumion akkumulátor tökéletes összehangoltsága működteti. Az autó lassításakor áram keletkezik, melyet az akkumulátor eltárol, ezáltal fogyasztása még alacsonyabb lesz!