sukitea.com

  1. D vitamin 4000 NE lágy kapszula - Dr. Lenkei Egészségkultúra

A Mit érdemes tudni sorozat D-vitaminról szóló része ezeknek a szakembereknek az áttörést jelentő tudományos közleményében foglalt megállapításokat foglalja össze Önnek. A könyv témái: • Milyen mennyiségben fogyasszunk D-vitamint? • Létezik olyan, hogy D-vitamin túladagolás? • A D-vitamin kedvező hatásai • A jóslat mégis valóra válik Dr. Lenkei Gábor ezt írja a könyvben: "Korábban soha, sehol nem olvastam még ehhez fogható, orvosoktól származó kijelentést. Megdöbbentő adatok! Létezhet, hogy ilyen bámulatos változást eredményezne pusztán a D-vitamin megfelelő adagban történő fogyasztása? Mindez egy orvosi tudományos közleményben van leírva? Ismerkedjünk meg a D-vitaminnal! "

D vitamin 4000 NE lágy kapszula - Dr. Lenkei Egészségkultúra

A napozás tehát, önmagában, még nem garanciája az elégséges mennyiségnek. A modern tudomány egyre nagyobb szerepet tulajdonít a D-vitaminnak és egyre nagyobb napi adagok bevitelét tartja szükségesnek. Összetevők Összetevők 1 lágykapszulában: NRV% A-vitamin 5000 NE (1500 RE µg) 187, 5 D 3 -vitamin 4000 NE (100 µg) 2 000, 0 szójaolaj; zselatin; nedvesítőszer: glicerin; víz; retinil-palmitát-olaj; kolekalciferol-olaj. (NRV = táplálkozási referenciaérték. ) Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Nettó tömeg: 47, 4 g Tartsa a dobozt párától, nedvességtől, napfénytől védve, jól lezárva, hűvös helyen, kisgyermektől elzárva!

hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához /hasznosulásához hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához hozzájárul a normál fogazat fenntartásához hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Az A-vitamin hiányának tüneteit már az ókori Egyiptomban is megkísérelték kezelni. Arról nem szólnak a feljegyzések, hogy a beteg szemre helyezett máj A-vitamin tartalma milyen mértékben csillapította a farkasvakságot. Csak rágcsáljon el minden áldott nap két termetes sárgarépát, és nyugodtan hajthatja álomra a fejét. Megadta szervezetének azt az A-vitamin mennyiséget, amennyivel az kényelmesen tud működni. A D-vitamint szokás napfényvitaminként is becézni, hiszen valóban képesek vagyunk arra, hogy a bőrünkben, napfény hatására előállítsuk. A tudósokat is meglepte az a felfedezés, hogy még szikrázó napsütés mellett is, még Afrikában is gyakoriak a D-vitaminhiányos esetek.

A D-vitamint – amelyet szokás napfényvitaminnak is nevezni -, újabban egyre élénkebb tudományos érdeklődés veszi körül. Egymást követve jelennek meg a kutatási eredmények, amelyek azt mutatják, hogy ez a kulcsfontosságú vitamin sokkal nagyobb mennyiségben szükséges az emberi szervezet számára, mint azt korábban feltételeztük. Összetevők Összetevők 1 lágykapszulában: NRV% D 3 -vitamin 4 000 NE (100 µg) 2 000, 0 napraforgóolaj; zselatin; nedvesítőszer: glicerin; víz; kolekalciferol-olaj (kukoricaolaj, kolekalciferol, antioxidáns: BHT). (NRV = táplálkozási referenciaérték. ) Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. 60 db – nettó tömeg: 19, 8 g 120 db – nettó tömeg: 39, 6 g Tartsa a dobozt párától, nedvességtől, napfénytől védve, jól lezárva, hűvös helyen, kisgyermektől elzárva!

D-vitamin: Szedjük, ne szedjük? - YouTube

A nővérem lelkes híve Önnek és most már én is. Igaz nagyon régen szedtem az Ön általi Alapvitamint, de valahogy idővel elmaradt a szedése. A nővérem hívta fel újra a figyelmemet, vegyem fontolóra, hogy újra szedjem a vitaminokat. Tessék elhinni, hogy szőrnyen leromlott állapotba kerültem. Én azonnal a lehető legerősebb multivitaminnal kezdtem, a Szupererős vitaminokkal és ahogy az eredményeim mutatják, nagyon is jól tettem. Nagyon hálás vagyok Önnek, Drága Doktor Úr. Áldja meg érte a jó Istenünk, hogy mindent megtesz azért, hogy segítsen az embereken! Most már a férjem is kezdi belátni, hogy neki is szedni kellene a vitaminokat. Kérem, folytassa ezt a munkát! Ne törődjön a sok értetlen, buta emberrel! Ön ha jól emlékszem egyik kisfilmjében azt mondta, hogy nem gyógyító orvos, nincs rendelője sem. Én bizony azt mondom, hogy Ön az igazi, a valódi gyógyító ORVOS, csupa nagybetűkkel írva és gondolva is. Szívből köszönöm Önnek. Tudnia kell, hogy nagyon tisztelem Önt és sok sikert, kitartást, egészséget és Isten áldását kívánom Önnek!

  • Dr lenkei gábor d vitamin f
  • Dr lenkei gábor d vitamine
  • Budapest lajos utca 74 76

Mit érdemes tudni a D-vitaminról? 250 Ft Az orvosi hivatás legjelesebb képviselői közül húsz kiváló magyar orvos összeült, hogy megvitassák a D-vitamin jótékony hatásával kapcsolatos általuk ismert és tudományosan bizonyított eredményeket. Telefonos információ +36 20 555 3181 +36 20 239 6168 GLS Szállítási díj: 1. 590 Ft | Utánvét díja + 200 Ft | Szállítási idő: 1-3 munkanap 30. 000 Ft fölötti vásárlás esetén regisztrált vásárlóink számára a kiszállítás ingyenes. Pick Pack Pont (kizárólag regisztrált vásárlóink vehetik igénybe) Szállítási díj: 975 Ft | Átvétel: országszerte több mint 800 ponton. Tapasztalatok Dr. Lenkei Gábor szeretné tudni, hogy Ön milyen kedvező tapasztalatokra tett szert a készítmények használatának köszönhetően. Itt tudja leírni, és elküldeni neki a kedvező tapasztalatait. Az orvosi hivatás legjelesebb képviselői közül húsz kiváló magyar orvos összeült, hogy megvitassák a D-vitamin jótékony hatásával kapcsolatos általuk ismert és tudományosan bizonyított eredményeket.