sukitea.com

A kettős neurális feldolgozóegység (DUAL-NPU) egyik része masszív AI-számításokat végez, míg a másik konkrét feladatokra összpontosít, óriási hatékonyságnövekedést és drasztikusan jobb felhasználói élményt hozva létre. A lehető legnagyobb sebesség A HUAWEI Mate 20 Pro a világ első 1, 4 Gbps LTE Cat. 21 okostelefonja, amely akár 1733 Mbps Wi-Fi letöltési sebességet is támogat. Élvezd a gyors, zökkenőmentes adatkapcsolatot bárhol, bármikor. Pontos GPS Az L1&L5 kettős frekvencia egyidejű felhasználásával a HUAWEI Mate 20 Pro telefonnal mindig pontosabban és könnyebben találhatod meg az úti célt, még a felhőkarcolókkal vagy bonyolult útelágazásokkal övezett városközpontokban is. Masszív kapacitás A hosszú üzemidő mindig is a Mate sorozat jellemzője volt. A nagyobb, 4200 mAh-s akkumulátor az intelligensebb AI-teljesítménykezeléssel biztosítja a szükséges hátteret a mindennapi munkához és a szórakozáshoz. Megbízható erőforrás A 40 W-os, biztonságos gyorstöltési rendszert igazoló TÜV-tanúsítvánnyal rendelkező HUAWEI szupergyors töltés a HUAWEI Mate 20 Pro telefont erős, megbízható társsá teszi.

Price

EMUI - Minőségibb élet egy érintésre Fedezd fel a természet apró részleteit, és ahogy ezek visszatükröződnek az új EMUI 9. 0 felhasználói felületen. A leegyszerűsített felhasználói felülettel és interakciós lehetőségekkel még korszerűbben és gördülékenyebben használhatod az okostelefonod, így az még könnyebben megtalálja a helyét az életedben. Vezeték nélküli kivetítés Szabadulj meg a vezetékektől. A HUAWEI Mate 20 Pro lehetővé teszi projektprezentációk, játékok vagy videók azonnali kivetítését egy nagyobb képernyőre, amivel teljessé válik a megosztás élménye. A PC-üzemmód használatától függetlenül továbbra is tudsz üzeneteket küldeni, vagy telefonhívásokat lebonyolítani úgy, hogy közben a készülék gondoskodik arról, hogy ezek bizalmasak maradjanak. Tartozékok Fedezd fel a víz szépségét! A búvártokkal és az egyszerűen használható víz alatti kameramóddal a HUAWEI Mate 20 Pro telefonnal 5 méter mélységig merülhetsz a vízbe, hogy megörökítsd a gazdag színekben pompázó tengeri életet, vagy döbbenetes portrékat készíts.

A művészet egyensúlya A HUAWEI Mate 20 Pro vonalai és funkciói ugyanúgy olvadnak egymással harmóniába, mint a műalkotásokban. Tetszetős kialakítása miatt a mérete ellenére öröm a telefonra nézni és kézbe venni. A világ egy nagy játszótér Az élet felfedezés. Vidd magaddal a HUAWEI Mate 20 Pro telefont, akár ragyog a nap, akár borús az ég. Az IP68 besorolású víz- és porállóság1 azt jelenti, hogy nem kell aggódnod, ha a telefonra ráborul vagy ráfröccsen egy kis folyadék. A világ első számú 7 nm-es mobil MI lapkakészlete A Kirin 980 iparágvezető 7nm-es feldolgozási technológiája közvetlen sebességjavulást és nagyobb energiahatékonyságot eredményez. A korszerű és rugalmas többmagos CPU-és GPU-architektúra alkalmazásával jelentősen megnövekedett a készülék feladatvégzési és műveleti sebessége. A kettős neurális feldolgozóegység (DUAL-NPU) egyik része masszív AI-számításokat végez, míg a másik konkrét feladatokra összpontosít, óriási hatékonyságnövekedést és drasztikusan jobb felhasználói élményt hozva létre.

Lépj közelebb Örökíts meg olyan részleteket és meglepő vonásokat, mint soha korábban. A Leica ultraszéles látószögű kamerával már 2, 5 cm-ről is készíthetsz extrém közeli képeket. Fedezd fel a világot új perspektívából. Fényképezés a mesterséges intelligencia segítségével A még korszerűbb, 1500 témát és 25 kategóriát felismerni tudó mesterséges intelligenciával támogatott fényképezés mostantól már külön tudja választani egy adott fényképen belül a témákat és a jeleneteket. A készülék automatikusan és pontosan állítja be a színeket, a fényerőt és a kontrasztot, pontosan úgy, mintha egy festő keverné ki a tökéletes színeket a festőpalettájáról. Ejtsd rabul az éjszakát A HUAWEI korszerű, mesterséges intelligenciát alkalmazó képstabilizálását használó HUAWEI Mate 20 Pro éjszakai módjával hitetetlenül elmosódásmentes és éles képeket készíthetsz szabad kézből még gyenge fényviszonyok mellett is. Az éjszakai mód a nagy kontrasztú témákat is ki tudja egyensúlyozni, és így minden körülmények között hihetetlen képeket készít.

  1. Huawei mate 20 pro árukereső release
  2. Huawei mate 20 pro árukereső pro
  3. Huawei mate 20 pro - Mobiltelefon akkumulátorok, töltők - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  4. Huawei mate 20 pro árukereső price
  5. Huawei mate 20 pro árukereső 2018
  6. Fabia 1. 4 mpi szelephézag állítás
  7. P and k lakástextil kft

Előfordulnak teljes védelmet biztosító tokok is. Gyári tokok: A telefon gyártója által hivatalosan kiadott tokok. Sport telefontokok: Kifejezetten a sportolás közbeni használhathoz lettek kialakítva. Rögzíthetők karra és lábra, hogy a legkevésbé zavarják a mozgást. A telefon típusának pontos meghatározása Amennyiben nem ismered pontosan a készüléked típusát, a telefonod Beállítások menüjében, azon belül a Telefon névjegye menüpontban nézheted meg. Ez alapján már könnyedén megtalálod azokat a telefontokokat, melyek tökéletesen passzolnak a te készülékedre.

Szűrők A telefontokok fajtái Hátlap tokok: Ezek a tokok a készülék hátlapját, valamint oldalsó éleit fedik le. Készülhetnek szilikonból, műanyagból, fémből és bőrből, műbőrből is. Szilikon+Plexi hátlaptokok: Szilikon+Plexi tokok esetében a tok pereme rugalmas szilikonból készül, hátlapi része pedig ellenálló plexiből, ilyenek például a Hybrid PC tokok. Ütésálló műanyag hátlaptokok, Hybrid Armor tokok: Anyaguk strapabíró műanyag. A sérülés veszélyének leginkább kitett pontokon extra erősítéssel vannak ellátva, így az erősebb fizikai hatásokkal szemben is megvédik a készüléket. Bumper keretes hátlaptokok: Ezeknél a típusoknál a tok a készülék éleinél meg van erősítve, hogy még inkább védje a telefont az ütődésektől. Beledugós tokok: Zsákszerűen kialakított tokok, melyekbe bele kell helyezni a telefont. Kihajtható, kinyitható tokok: Ezek a telefon képernyőjét és hátlapját is védik. Két típusuk van: az oldalra nyíló "könyvtokok" és a felfelé nyíló "flip" tokok. 360 fokos tokok: Műanyagból vagy szilikonból készülnek, egyszerre védik a készülék hátul, illetve elől.

A harmonikus érintés szimfóniája a kezeid között. Ejtsd rabul a fényt A természet gazdag színei inspirálták a HUAWEI Mate 20 készüléket. A fény gyönyörűen csillan meg a készülék viharkék hátlapján, egyedi hiperoptikás mintázatú csillogást hozva létre. Ez a különleges üvegfelület csúszásmentes, és taszítja az ujjlenyomatokat. A művészet egyensúlya A HUAWEI Mate 20 Pro vonalai és funkciói ugyanúgy olvadnak egymással harmóniába, mint a műalkotásokban. Tetszetős kialakítása miatt a mérete ellenére öröm a telefonra nézni és kézbe venni. A világ egy nagy játszótér Az élet felfedezés. Vidd magaddal a HUAWEI Mate 20 Pro telefont, akár ragyog a nap, akár borús az ég. Az IP68 besorolású víz- és porállóság azt jelenti, hogy nem kell aggódnod, ha a telefonra ráborul vagy ráfröccsen egy kis folyadék. A világ első számú 7 nm-es mobil MI lapkakészlete A Kirin 980 iparágvezető 7nm-es feldolgozási technológiája közvetlen sebességjavulást és nagyobb energiahatékonyságot eredményez. A korszerű és rugalmas többmagos CPU-és GPU-architektúra alkalmazásával jelentősen megnövekedett a készülék feladatvégzési és műveleti sebessége.